خانه / اخبار و رویدادها / تاجیکستان حافظه تاریخی ایران است

تاجیکستان حافظه تاریخی ایران است

 تاجیکستان حافظه تاریخی ایران است

محمدمهدی اسماعیلی در افتتاحیه سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بیان کرد: بنای دولت، افزایش مراودات فرهنگی با کشورهای دوست و برادر است. تاجیکستان حافظه تاریخی ایران است و این پیوند مهر و ‌مودت هر روز بین ما بیشتر می‌شود.

به گزارش خانه کتاب کردی به نقل از  ستاد خبری سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، افتتاحیه مردمی نمایشگاه کتاب سی‌وچهارم عصر روز چهارشنبه (بیستم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲) با حضور محمدمهدی اسماعیلی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، یاسر احمدوند؛ معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، زلفیه دولت‌زاده؛ وزیر فرهنگ تاجیکستان و نظام‌الدین زاهدی؛ سفیر تاجیکستان، شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، علی رمضانی؛ سخنگو و قائم مقام سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌‌المللی کتاب تهران و خانواده شهدای امنیت در محل «کوشک کتاب» واقع در  شبستان مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد.

نمایشگاه کتاب؛ بهانه‌ای برای مهرورزی هرچه بیشتر بین هموطنان
محمدمهدی اسماعیلی در این آیین ضمن تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه کتاب سی‌وچهارم، بانک ملی ایران و اصحاب رسانه گفت: این دوره از نمایشگاه با پیش‌بینی‌های خوبی آغاز شده است. چرا که فضای مصلی امام خمینی(ره) در اختیار اهالی کتاب قرار گرفته است؛ به واقع بیش از ۱۲۵هزار متر در اختیار ناشران و علاقه‌مندان به کتاب و نشر قرار دارد.

 

وی درباره سامانه مجازی نمایشگاه کتاب تهران عنوان كرد: سال گذشته تجربه خوبی از فروش همزمان در سامانه مجازی نمایشگاه داشتیم. اشتیاق زیادی در بین مردم فرهنگ‌دوست در سراسر کشورمان برای حضور در نمایشگاه دیده می‌شود؛ اما امکان حضور برای همه به راحتی ممکن نیست؛ این سامانه فراهم شده است تا هر شهروند ایرانی در هر نقطه از کشور اعم از سیستان و بلوچستان، کردستان، آذربایجان، خلیج فارس، خوزستان، خراسان و… امکان خرید کتاب داشته باشد. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین مطرح کرد: براساس گزارش مسئولان نمایشگاه، نخستین خرید کتاب از سامانه مجازی از شهرستان بابل، ساعت ۶:۰۵ صبح اولین روز از سی‌وچهارمین نمایشگاه کتاب تهران انجام شد. علاوه بر این در نخستین روز نمایشگاه، بیش از توقع، کتاب فروش رفته است. 

 

وی همچنین بیان کرد: برنامه‌های متنوعی در این دوره نمایشگاه پیش‌بینی شده است. ‌نمایشگاه کتاب ایران، فقط برای کتاب نیست؛ بلکه محفل ‌و جشنی برای همه دوستداران ایران سربلندمان است. نمایشگاه کتاب را بهانه‌ای برای مهرورزی هرچه بیشتر بین هموطنان قرار دادیم ‌‌و اینجا خانه همه ایرانیان با هر سلیقه است. امیدواریم خاطرات خوبی برای بازدیدکنندگان و افرادی که تحولات فرهنگی کشور را دنبال می‌کنند، رقم بخورد.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تشکر از حضور میهمانان خارجی  نمایشگاه کتاب تهران افزود: از وزیر فرهنگ تاجیکستان به دلیل قبول دعوت و ‌حضور در نمایشگاه تقدیر ویژه می‌کنم. بنای دولت، افزایش مراودات فرهنگی با کشورهای دوست و برادر است. تاجیکستان حافظه تاریخی ایران است که این پیوند مهر و ‌مودت هر روز بین ما بیشتر می‌شود.

تجلیل از خانواده شهدا
در این آیین از خانواده‌های دو شهید مدافع امنیت، سلمان امیر احمدی و شهید علی‌وردی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و فرمانده نیروی دریایی ارتش، تجلیل شد. 

 

سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۲۰ اردیبهشت آغاز به کار کرده و تا ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ در مصلی امام خمینی (ره) و همزمان به صورت مجازی در kebab.ir ادامه دارد.

درباره‌ی خانه کتاب کُردی

همچنین ببینید

ژمارەی نوێی گۆڤاری دیوان بڵاوكرایەوە

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *