خانه / اخبار و رویدادها / از مهمترين برنامه هاي دولت سيزدهم، نگاه يكسان و متوازن در توزيع امكانات سرزميني است

از مهمترين برنامه هاي دولت سيزدهم، نگاه يكسان و متوازن در توزيع امكانات سرزميني است

از مهمترين برنامه هاي دولت سيزدهم، نگاه يكسان و متوازن در توزيع امكانات سرزميني است

رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كردستان گفت: از مهمترين شعارها و برنامه هاي دولت سيزدهم، نگاه يكسان به مردم و برقراري عدالت و توازن در توزيع امكانات سرزميني مي باشد.

به گزارش خانه کتاب کردی به نقل از پايگاه اطلاع رساني سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كردستان؛ ارسلان ازهاري روز يكشنبه در جلسه اي كه به مناسبت گراميداشت هفته دولت برگزار شد، ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر و تبريك روز كارمند، اظهار كرد: از مهمترين شعارها و برنامه هاي دولت سيزدهم، نگاه يكسان به مردم و برقراري عدالت و توازن در توزيع امكانات سرزميني مي باشد.

وي افزود: استفاده از همه ظرفيت هاي كشور و بهره گيري از توان همه نيروهاي كارآمد در راستاي كاهش فاصله طبقاتي از مهمترين وعده هاي دولت سيزدهم به مردم است.

دولت سيزدهم ماهانه مبالغ زيادي را براي تسويه بدهي هاي دولت قبل مي پردازد

رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كردستان گفت: دولت سيزدهم در شرايطي بر سركار آمد كه رشد اقتصادي در دهه منتهي به سال ۱۴۰۰ فقط نيم درصد بود و رشد سرمايه گذاري بعنوان يكي از مهمترين شاخص هاي توسعه ۴ و شش دهم درصد منفي و جوابگوي استهلاك نبود.

ازهاري تصريح كرد: در سال هاي منتهي به دولت قبل، دولتمردان سابق با واگذاري اوراق خزانه اسلامي، تعهدات مالي فراواني را براي دولت جديد ايجاد كردند و در حال حاضر دولت سيزدهم ماهانه مبالغ زيادي را بايد براي تسويه بدهي هاي فوق بپردازد.

وي گفت: يكي از سياست هاي دولت سيزدهم كاهش استفاده از اوراق خزانه اسلامي در اجراي پروژه هاست و تلاش مي كند منابع موجود را بر اساس عدالت توزيع كند.

دولت سيزدهم خزانه خالي را از دولت سابق تحويل گرفت

رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كردستان يكي از چالش هاي عمده دولت سيزدهم را كسري بودجه اي عنوان كرد كه از ابتداي روي كار آمدن با آن مواجه بود و گفت: در ۵ ماهه نخست سال گذشته دولت سابق ۸ ميليارد دلاري را كه در قانون بودجه سال قبل براي تامين كالاهاي اساسي پيش بيني شده بود هزينه كرده و عملا دولت سيزدهم خزانه خالي را تحويل گرفت.

به گفته ازهاري دولت سيزدهم در شرايط بسيار سختي دولت را تحويل گرفت اما با برنامه ريزي و بهره گيري از نگاه عدالت محورانه توانست بر بسياري از سختي ها فائق آيد و در كمتر از يكسال ۳۱ سفر استاني توسط دولت انجام شد كه اين خود بيانگر توجه جدي دولت به بودن در كنار مردم است.

رييس سازمان برنامه و بودجه كشور به كردستان نگاه ويژه دارد

وي ضمن قدرداني از پشتيباني و حمايت هاي ويژه معاون رييس جمهور و رييس سازمان برنامه و بودجه كشور از استان كردستان، افزود: سازمان مديريت و برنامه ريزي استان راهبري و رصد توسعه استان را بر عهده دارد و در فرايند توسعه استان با جديت نقش آفريني خواهد داشت.

رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كردستان به مصوبات خوب سفر استاني دولت سيزدهم به كردستان اشاره كرد و گفت: با اجراي اين مصوبات بدون شك شاهد رشد و شكوفايي بيشتري در استان خواهيم بود.

تا پايان مرداد ماه حدود ۱۰۰۰ ميليارد تومان تسهيلات در كردستان پرداخت شده است

ارسلان ازهاري بيان كرد: سياست گذاري صحيح در حوزه اقتصادي يكي از مهمترين برنامه هاي دولت است كه بر اساس آن در سال جاري نزديك به هزار ميليارد تومان تسهيلات تا پايان مرداد ماه پرداخت شده و بر اساس اطلاعات موجود در سامانه رصد از ۳۳ هزار شغل پيش بيني شده حدود ۱۶ هزار آن محقق شده است و محل تامين اين منابع عمدتاً تبصره هاي قانون بودجه سال جاري است.

وي بيان كرد: در سازمان مديريت و برنامه ريزي استان رويكرد جديد را در توزيع اعتبارات در پيش گرفته ايم و يكي از مهمترين اين رويكردها اجتناب از شروع پروژه جديد بوده است مگر اينكه پروژه جديد مطالعات كافي و مجوز ماده ۲۳ داشته باشد.

بر اساس نگاه سليقه اي از سال ۹۴ تا ۱۴۰۰ به برخي پروژه هاي عمراني هيچ اعتباري داده نشده است

وي همچنين از بي عدالتي در توزيع اعتبارات انتقاد كرد و گفت: فقط بر اساس تشخيص سليقه اي و نه بررسي كارشناسي از سال ۹۴ به برخي از پروژه هاي عمراني در استان هيچ اعتباري داده نشده است و اين مساله هزينه تمام شده برخي پروژه ها را بالا برده است.

رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان گفت: به يمن وجود تيم مديريتي خوب در استان با مديريت آقاي استاندار و به لطف همدلي موجود ميان بدنه دولت و نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي شاهد توسعه بيش از پيش استان خواهيم بود.

درباره‌ی خانه کتاب کُردی

همچنین ببینید

ڕاپۆرتی ئێوارە کۆڕەکەی کومیتەی ئەدەبی “ڕۆژەڤ”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *