خانه / اخبار و رویدادها / طرح مطالبات و دغدغه‌های صنف چاپ در دیدار با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

طرح مطالبات و دغدغه‌های صنف چاپ در دیدار با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

طرح مطالبات و دغدغه‌های صنف چاپ در دیدار با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

جمعی از فعالان صنعت چاپ تهران در دیدار با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، خواستار پیگیری مطالباتی چون تشکیل اتحادیه استانی چاپ، احداث شهرک چاپ و نشر و استفاده از تسهیلات بانکی کم‌بهره برای نوسازی صنعت چاپ شدند.
احمد ابوالحسنی، رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا)، با اشاره به دیدار هیئت‌مدیره اتحادیه چاپخانه‌داران و جمعی از بزرگان و پیشکسوتان صنعت چاپ تهران با محمد‌مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: در این دیدار نوروزی، سعید حاجیلو، عضو هیئت مدیره، امیر شهلائی‌مقدم، بازرس هیئت مدیره و من به نمایندگی از فعالان صنعت چاپ تهران، مشکلات، دغدغه‌ها و مطالبات صنف را مطرح کردیم.
 
وی افزود: تلاش کردیم در این دیدار به چند موضوع عمده حوزه چاپ بپردازیم زیرا معتقدیم که به واسطه چنین نشست‌ها و دیدارهایی می‌شود دیدگاه کلان تصمیم‌گیری فرهنگی و صنعتی کشور را به دیدگاه فعالان صنعت چاپ، نزدیک کرد.
 
ابوالحسنی با اشاره به برخی از مباحث مطرح شده در این دیدار، توضیح داد: برخورداری از یک شهرک تخصصی چاپ از‌جمله مطالباتی بود که فعالان صنعت چاپ تهران سال‌ها است آن را مطرح می‌کنند، داشتن یک شهرک تخصصی ویژه چاپ درحالی به یک مطالبه فعالان چاپ تهران بدل شده که حدود ۷۰ درصد از کارهای چاپی کشور، در استان تهران انجام می‌شود.
 
وی یادآور شد: در این دیدار عنوان کردیم که اطراف نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب و آرامگاه امام خمینی‌(ره)، زمین‌هایی وجود دارد که می‌تواند برای ساخت چاپخانه‌های بزرگ استان تهران از آن بهره‌برداری شود و انتظار ما از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌عنوان متولی صنعت چاپ این است که شرایط را برای تخصیص زمین و احداث شهرک تخصصی چاپ در استان تهران فراهم کنند.
 
ابوالحسنی همچنین به طرح موضوع استانی شدن اتحادیه چاپ تهران اشاره کرد و گفت: یکی از اولویت‌های اتحادیه در دوره فعلی، پیگیری و رایزنی برای تشکیل اتحادیه استانی چاپخانه‌داران تهران بوده زیرا امروز چاپخانه‌های زیادی در خارج و حاشیه شهر تهران قرار دارند که به ناچار در اتحادیه‌های دیگر عضویت دارند و تشکیل اتحادیه استانی بخش عمده مشکلات صنفی آن‌ها را حل می‌کند.
 
وی همچنین از اختصاص تسهیلات مالی به فعالان حوزه چاپ به‌عنوان دیگر درخواست این هیات در دیدار با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نام برد و گفت: ازجمله مشکلاتی که صنعت چاپ ایران با آن دست به گریبان است، فرسودگی ماشین‌آلات و تجهیزات است که برای نوسازی آن‌ها به وام‌های کم‌بهره و تسهیلات دستوری نیاز داریم.
 
ابوالحسنی با بیان اینکه توجه به موضوع آموزش نیز در این دیدار طرح شد، افزود: نکته دیگر، توجه به بحث آموزش بود و عنوان کردیم که اتحادیه چاپخانه‌داران تهران، درصدد تنظیم یک سند راهبردی جامع برای صنعت چاپ است که نقش بسزایی در توسعه و پیشبرد اهداف این صنعت ایفا خواهد کرد؛ اتحادیه برای تنظیم و تدوین این سند راهبردی، نیاز به حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارد.
وی با بیان اینکه جمعی از فعالان صنعت چاپ از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای بازدید از چاپخانه‌ها دعوت کردند، گفت: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با استقبال از این پیشنهاد و دعوت عنوان کرد که به زودی از چاپخانه‌ها بازدید خواهد کرد.
 
ابوالحسنی در پایان با اشاره به صحبت‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان این نشست، عنوان کرد: دکتر اسماعیلی در این دیدار گفت که تمام همت و تلاش خود را برای کاهش مشکلات و تحقق مطالبات صنف چاپ در سال جاری، به کار خواهد گرفت و برای جانمایی چاپخانه‌ها در شهرک تخصصی چاپ و نیز اعطای تسهیلات برای نوسازی ناوگان فرسوده، طی روزهای آینده با وزرای صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی و مدیرکل بانک مرکزی ایران گفت‌وگو و رایزنی خواهد داشت.

درباره‌ی خانه کتاب کُردی

همچنین ببینید

ژمارەی نوێی گۆڤاری دیوان بڵاوكرایەوە

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *