خانه / اخبار و رویدادها / ناشرانی از همه قاره‌ها در نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسقط حضور دارند

ناشرانی از همه قاره‌ها در نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسقط حضور دارند

ناشرانی از همه قاره‌ها در نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسقط حضور دارند

در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسقط ۸۴۷ ناشر از سراسر جهان حضور دارند. جمهوری اسلامی ایران نیز با ارائه بیش از هزار عنوان کتاب در این نمایشگاه حضور پیدا کرده است.

به گزارش خانه کتاب کردی به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسقط چهارشنبه (دوم اسفند ۱۴٠۲) با حضور محمد بن سعید المعمری؛ وزیر اوقاف و امور دینی سلطنت عمان، موسی فرهنگ؛ سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسقط و جمعی از مقامات عمانی و خارجی افتتاح شد.

 ۸۴۷ ناشر از ۳۴ کشور ایران، عمان، لبنان، مصر، سوریه، قطر، عربستان، اردن، مراکش، کویت، بحرین، امارات، آمریکا، انگلیس، نیوزلند، کانادا، هند، چین و… با عرضه بیش از ۶۲۲ هزار عنوان کتاب از دوم تا دوازدهم اسفندماه ۱۴۰۲ میزبان علاقه‌مندان هستند. در این نمایشگاه ۱۵۲ برنامه فرهنگی و ۱۳۱ فعالیت فرهنگی برای کودکان تدارک دیده شده است.

جمهوری اسلامی ایران در نهمین حضور خود در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسقط در غرفه‌ای به متراژ ۳۶ متر مربع، بیش از هزار عنوان کتاب با موضوعات دینی، ترجمه عربی کتاب‌های حوزه ادبیات کهن و معاصر، ایرانشناسی، آموزش زبان فارسی، دینی، کودک و نوجوان و… را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده است.

 

نگاه ویژه غرفه ایران در این دوره عرضه آثار و پژوهش‌های گوناگون در موضوعات مرتبط با کلام الله مجید و حوادث اخیر فلسطین است.طراحی غرفه ایران نیز با استفاده از ایده اجزای تشکیل دهنده صنعت چاپ است. علیرغم تمامی مشکلات و مسئله تحریم‌ها، صنعت چاپ در ایران قدرتمند است و ادامه دهنده سنت تولید کتاب در تمدن گذشته. با توجه به موفقیت آمیز بودن تجربه طراحی غرفه ایران در سی‌ودومین نمایشگاه کتاب دوحه و بازخوردهای مناسبی که از سوی مخاطبان گرفته شد،

 

طراحی غرفه ایران در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسقط نیز به نحوی تکامل یافته آن طراحی است و بجز خاص بودنش نمایانگر ترکیب قدرتمندانه صنعت و هنر در صنعت نشر ایران است. در واقع این طراحی مخاطبان را به شناخت هرچه بیشتر صنعت نشر ایران مجاب می‌کند. طراح دستاوردهای مطالعات خود در زمینه طبع زیبایی شناختی عربی را به کار برد تا غرفه ایران در مسقط از نظر طراحی درخششی ویژه داشته باشد.

درباره‌ی خانه کتاب کُردی

همچنین ببینید

ڕاپۆرتی ئێوارە کۆڕەکەی کومیتەی ئەدەبی “ڕۆژەڤ”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *